CopyRight© EB-Avionics Tlf:+45 33 22 22 99  -Alle priser er vejledende udsalgspriser RRP.

postdk@eb-avionics.dk

CVR-no: DK 55 55 19 52

EGENSEVEJ25, 2770 KASTRUP.

EB-Avionics,
Home SVAVEFLY AntiColl-LED FLARM VHF 8.33 Transponder Oudie LX Faldskarme Tilbehor UL-
Om os

LEVERANDØR AF UDSTYR TIL SVÆVEFLY, UL OG G.A.

Søg på www.eb-avionics.dk

LX 543

GPS navigation system with4.3’ display.

LX 543

Er bygget på på den kendte hardware i LX Zeus, skærm og lynhurtige regne processor.

Navigations systemet er det samme, men det succesfulde program indeholder ikke de samme funktioner som er så populære blandt svæve flyve piloter.

Hardwaren er den samme, med de store fordele ved et modul opbygget systen, som man kan enten bestille med de komponenter som der er den enkelte UL-flyejers ønsker.

Grundliggende er LX 543 en navigations computer, specielt udviklet til mindre fly. UL-, GA., og VLA (VeryLightAircraft).

Som udgangs punkt er LX 543, klar til brug når man modtager den. Der skal kun tilsluttes 12V strømforsyning, og så en GPS modtager som understøtter protokollen ”NMEA 0 183”, hvilke de fleste GPS modtagere gør i dag.

Al data, Airspace, Lufthavn Info, frekvens lister, og evt FLARM data indlæses via USB porten på forsiden.

Betjeningen er enkelt og innovativt udviklet, bruger fladen betjenes via de 8 knapper som alle har dobbelt funktion, samt de to dreje knapper, hvorved man vælger en given værdi, f. Eks. Zoom eller volumen. Filosofien bag betjeningen af LX 543 er lige som LX Zeus at alle funktioner som anvendes under flyvning, kan betjenes med ikke mere end to tryk.

Det findes en lang lække tilbehør som tilkobles på bagsiden efter eget valg, til de mange dataporte. Der kan tilkobles, f. Eks.:

LX 543 tekniske specifikationer:

Klik her for at læse de tekniske specifikationer: Hardware, VERSIONER & Tilbehør