Fremstilling:

Designet og fremstillet under den strengeste kvalitetssikring efter Part 21 af den EASA godken delse, den har naturligvis JTSO C 23d samt den amerikanske FAA TSO C 23d certificering.

Allerede i 1997 indså Paratec, sammen med sine innovative stof-leverandører, det store behov for Redningsskærme og man startede en en serieproduktion af styrbare redningsskærme, med lav faldhastighed. Andre producenter forsøger stadig at følge denne vej. I dag er redningsskærmen ”Speed 2000” er ikke kun, den mest gennemprøvede, men stadig den ”mindst pakkede” serie-producerede rednings skærm på markedet!

I årenes løb er Speed 2000 blevet mere og mere optimeret og der anvendes udelukkende af stof, som er fremstillet til Paratec og som garanterer for den tekniske overlegenhed ved denne internationalt ansete redningsskærm.

Den effektive serieproduktion af stof i en gennemprøvet Container, gør den lille pakkevolume mulig. Derudover pakkes skærmen som en normal sportsskærm, hvilket en ”pakker” er meget mere rutineret i at udfører.