postdk@eb-avionics.dk

CVR-no: DK 40 80 58 34

EGENSEVEJ25, 2770 KASTRUP.

EB-Avionics,
FLARM SVAVEFLY VHF Transponders Antenner Oudie LX Navigation PLB/ELT LED-Strope Faldskarme UL-
Om ....
Søg på www.eb-avionics.dk

LEVERANDØR AF UDSTYR TIL SVÆVEFLY, UL OG G.A.

CopyRight© EB-Avionics Tlf:+45 33 22 22 99                                         alle priser er vejledende udsalgspriser RRP. M. 25% moms

Oudie2  er en PNA (Personal Navigation Assistant), der er næsten perfekt til brug i svævefly.

Mange af de nuværende model PDA'er og PNAS lider nogle "Gotcha" spørgsmål, såsom manglen på en seriel port, eller lav opløsning, skærmen er for lille eller for stor, osv.

Oudie er den perfekte størrelse til brug i et svævefly og har indbygget GPS og indbygget RS-232 seriel port - så den kan kommunikerer tale med flycomputere og fly-loggere.

Den 5"diagonal skærm er lidt større end en PDA, men den generelt noget mindre end de eksisterende "høje end" flycomputeres navigation skærme.  

Test har vist, at Oudie er betydeligt mere lysstærk end end en iPAQ 310 (som er mer lysstærk end end de fleste
PDA'er). Det er ikke så lysstærk og ikke giver de samme skærmopløsning, som NK ClearNav, men den har en langt
mindre pladsbehov og koster langt mindre.

Skærmopløsningen er 480 x 272 pixels. Det er mere end en iPAQ h3900, det samme som Bendix King AV8OR og mindre end iPAQ 310 eller ClearNav.

»Jeg har arbejdet med en Oudie, og jeg var meget tilfreds med sin skærm opløsning.«

Prisen er meget rimelig i betragtning af den indeholder en indbygget GPS, sugekop, magnet/datakabel med indbygget 12V til 5V strøm konverter og en licens til SeeYou Mobile, der er bundet til Oudie.

Jeg kan godt forestille mig, at Oudie (med den indbyggede GPS) vil blive populær både for piloter som er på udkig efter en bærbar system i klubben, og piloter på udkig efter en semi-transportabel monteret system, forbundet til svæveflyets elektriske system, og forbundet med en flycomputer og eller FLARM.


Oudie2 Hvad er et navn?

Jeg bliver ofte spurgt om, hvordan man udtaler "Oudie".

Jeg har ikke en eksakt svar.

Først troede jeg det udtaltes ”OwDee”. Men nu tror jeg, ​​det er OhDee (som i O.D.).

Min teori er, at Oudie er et ordspil, ligesom navnet på deres PC- software – ”SeeYou”. ”SeeYou” kunne være en spille. Hvad tror du?

 Oudie er en personlig navigationsenhed (PND), kører ”SeeYou Mobile” forinstalleret. Hvad gør Oudie anderledes end nogen anden enhed på markedet, er evnen til at udføre alle de vigtigste opgaver for Svæveflyvere i en enhed.

 

Når man køber Oudie. indeholder boksen:

o       Stor 5 "skærm (væsentligt mere lysstærk end en iPAQ 310

o       Skærmen kan vendes både ”Landskab” og ”Portræt”

o       Integreret GPS

o       Oudie Cable Kit-

o       Det forbinder til enhedens mini-USB-stik og omfatter en indbygget 12V til 5V strøm konverter og en RS-232 spændingsniveau konverter.

o       Denne leverede Oudie kabel kan tilsluttes direkte til en FLARM eller PowerFLARM enhed.

o       Bluetooth seriel kommunikation

o       SeeYou Mobile flycomputer flyvning software er forudinstalleret

o       Vektorkort for hele verden er for-installeret

o       Lufthavn og luftrum filer til store dele af verden er for-installeret.

Herunder er en liste over de inkluderede dele.

o       Screen størrelse: 5 "diagonal

o       Display Dimensioner: 63 mm x 111 mm

o       Skærmopløsning: 480 x 272 pixels

o       Enheds-Samlet størrelse: 135 x 86 x 14 mm

o       Vægt: 195 gram

o       Processor: ARM 11, 500 MHz

o       Udvidelse af hukommelses: microSD-kort, Oudie accepterer enten standard eller højtkomprimeret (større end 2 GB) kort.

Oudie har også 4 GB eller intern hukommelse (hvoraf 2 GB vil blive benyttet af præ-installeret på verdensplan vektorkort). Den resterende hukommelse kan bruges til at gemme waypoint og luftrum filer.

Oudie  ligner en USB Flash Drive, når den er tilsluttet en pc ved hjælp af en standard USB-kabel. Derfor kan Mobile guiden (i SeeYou på PC'en) skal bruges til at sende waypoint og luftrum filer direkte til Oudie hukommelsen.

Med Oudie vil der ikke være flere tomme batterier, tabte data, re-installationer og re-registreringer. Alle data opbevares i flash-hukommelse, så selvom batteriet går død, er alt hvad du skal gøre er at genopfylde batteriet, og alt er der. Ingen opsætning, ingen installation, intet.

Da Oudie kommer med SeeYou Mobile og globale Vector Maps installeret er den første opsætning stærkt reduceret. Du har stadig brug for at overføre waypoint og luftrum filer til enheden via microSD-kort, eller at den interne hukommelse ved hjælp af et USB-kabel, men det er om det.

Spørgsmål: Er et microSD-hukommelseskort kræves?

Svar: Oudie har en microSD slot, men der medfølger ikke et microSD-kort.

Medfølgende microSD-kort kan bruges til at overføre flight logs fra Oudie til din pc og overføre waypoint og luftrum filer fra pc'en til Oudie. Dog er og SD-kortet ikke nødvendigvis, fordi du også kan overføre data ved at tilslutte Oudie til en pc ved hjælp af et standard USB-kabel.


Der er masser af hukommelse (ca. 2 GB) i Oudie, som kan anvendes til opbevaring waypoint og luftrummet filer og flight logs.

Når du tilslutter Oudie til PC, Oudie ligner en USB Flash Drive. Du kan derefter bruge Windows Stifinder til at overføre filer mellem PC og Oudie.

Spørgsmål: Kan jeg køre WinPilot eller Pocket* StrePla eller Glide Navigator II på Oudie?

Svar: Nej Disse software-produkter er ikke blevet opgraderet til at køre på enheder som denne.

Ekstern strømforsyning

Det interne batteris arbejdslængde vil kunne virke i en time eller 2. Man tilrådes at enten tilslutte strømforsyningen til flyet pwr, eller bestille en PowerPack

Derfor vil det sandsynligvis være nødvendigt, at forbinde enheden enten med en ekstern bærbart batteri, eller til flyets 12V strømforsyning ved hjælp af den medfølgende 12V til 5V strøm konverter.

Strøm / Data kabler:

Oudie leveres med et Oudie kabelkit med en indbygget 12V til 5V strøm konverter og en RS-232 spændingsniveau konverter. De vil arbejde godt med tilslutning til 12V power.

NAVITER OUDIE/PNA

Rekvirer information eller bestil Oudie

Oudie-2_pris