postdk@eb-avionics.dk

CVR-no: DK 40 80 58 34

EGENSEVEJ25, 2770 KASTRUP.

EB-Avionics,
FLARM SVAVEFLY VHF Transponders Antenner Oudie LX Navigation PLB/ELT LED-Strope Faldskarme UL-
Om ....
Søg på www.eb-avionics.dk

LEVERANDØR AF UDSTYR TIL SVÆVEFLY, UL OG G.A.

CopyRight© EB-Avionics Tlf:+45 33 22 22 99                                         alle priser er vejledende udsalgspriser RRP. M. 25% moms

Naviter (LITE) Oudie/PNA

Oudie2 LITE

Oudie 2 Lite med DEN SOLSTÆRKE SKÆRM.

Efter stor efterspørgsel kan vi tilbyde Oudie 2 med den lyse skærm også med SeeYou Mobile i prøveversion.

Den leveres komplet - med alle nødvendige kabler til at tilslutte det til din svæverflyvers, herunder power og serielt kabel.

Det er også komplet software installeret (dog uden licens) - med kort over hele verden foristalleret, SeeYou Mobile klar-til-go, hvor du kan indtaste din licens kode.

Prisen på en Oudie 2 Lite er, alt andet lige, det samme som med den normale Oudie undtagen licenser, der gør det muligt at bruge din nuværende SeeYou Mobile licens eller installere anden software, herunder gratis dem.

Venligst huske den nye Naviter Opgrader Politik, som har reduceret udgifterne til en opgradering og samtidig gør det muligt at installere de nyeste versioner af både SeeYou og SeeYou Mobile softwarepakker, så længe dit abonnement er gyldigt.

Oudie 2 Lite er tilgængelig som af umiddelbart herunder vores forhandlere i USA, Storbritannien, Danmark, Australien og andre steder. Disse forhandlere har været særligt overbevisende om ønsket at få Oudie LITE.

Som altid - dine kommentarer og forslag er meget velkomne på støtte på naviter.com og Naviter Support Forum

Oudie LITE pris