postdk@eb-avionics.dk

CVR-no: DK 40 80 58 34

EGENSEVEJ25, 2770 KASTRUP.

EB-Avionics, Søg på www.eb-avionics.dk

LEVERANDØR AF UDSTYR TIL SVÆVEFLY, UL OG G.A.

CopyRight© EB-Avionics Tlf:+45 33 22 22 99                                         alle priser er vejledende udsalgspriser RRP. M. 25% moms

KANARIDA FLARM SVAVEFLY VHF Transponders Antenner Oudie LX Navigation Faldskarme UL-
Om .... Paragliding


Frekvensdatabase

AIR COM har en omfattende frekvensdatabase. Med denne database kan frekvenser let vælges ved at vælge den ønskede lufthavn eller luftrum. Databasen kan opdateres ved hjælp af det integrerede microSD-kort llæser. Den integrerede hukommelse muliggør også lagring af brugerfrekvenser.

GPS-interface

Med det integrerede GPS-interface kan en liste over nærmeste lufthavne eller luftrum vises, og tilsvarende frekvenser kan let vælges.

Radio og transponder - integration i en enhed sparer plads

For første gang er det muligt at kombinere en radio og styringen af ​​en ekstern mode-S transponder i et enkelt kompakt 57 mm instrument.

For at lette dette kan en mode-S transponder (AIR Avionics VT-01 hoved enheden) tilsluttes AIR COM. Panelplads er dyrebar, skærme bliver større, og et stadigt voksende antal instrumenter skal passe ind i i begrænsede paneler. Her kommer AIR COM til hjælp.

Direkte tilslutning af mode-S transponder til AIR COM betyder, at begge instrumenter sammen kun har brug for en enkelt lille 57 mm udskæring. Dette er et stort skridt mod mere plads på panelet og sparer omkostninger.

Tilbage  … Læs mere …