EGENSEVEJ25, 2770 KASTRUP.

EB-Avionics,
SVAVEFLY FLARM KANARIDA VHF Transponders Antenner Oudie LX Navigation Faldskarme UL-
Om ....

postdk@eb-avionics.dk

CVR-no: DK 40 80 58 34

CopyRight© EB-Avionics Tlf: +45 28 12 06 07 // +45 33 22 22 99                alle priser er vejledende udsalgspriser RRP. M. 25% moms

Søg på www.eb-avionics.dk

Den originale FLARM blev udviklet til svævefly over ti år siden. FLARM er i dag i hastigt indtog inden for mindre mortorfly. Over 50% af alle FLARM enheder sælges i dag er ved at blive installeret i motorfly. De sikkerhedsmæssige fordele ved FLARM gør at piloter som har fløjet med FLARM, aldrig ønsker at flyve uden igen.

Ud over at udstede Kollisions-advarsler om andre FLARM udstyret fly, det frivillige ADS-B eller mode-A/C/S transponder, modtager og viser PowerFLARM også, og udsteder advarsler om andre transponder og ADS-B udstyret fly. ADS-B fly er vist med GPS-position på samme måde som FLARM, men inden for de transfigurered begrænsninger i ADS-B-stillingerne. Transponder udstyret fly er vist med beregnet, omtrent afstand og højdeforskel (Mode-C).

FLARM kan nemt installeres af din lokale fly elektronik vedligeholdelse værksted. MinorChangeApproval (MCA) er tilgængelig for de fleste fly under 2 t. Se liste!

POWERFLARM TIL MINDRE MOTORFLY (GA)

- Nu med MCA!