Flash Flybatteri Grnd-Hand Svavefly FLARM KANARIDA VHF Transponders Antenner Oudie UL Om...

EGENSEVEJ25, 2770 KASTRUP.

Søg på www.eb-avionics.dk

CopyRight© +45 28 12 06 07/+45 33 22 22 99 Alle priser er vejledende udsalgspriser (RRP) m. 25% moms

postdk@eb-avionics.dk CVR-no: DK 40 80 58 34

EB-AVIONICS

Nyhed, Nyhed, Nyhed, Nyhed!

FAI certificerede Oudie-N-IGC som godkendt FAI logger i sommers. En IGC-log registret med Oudie-N-IGC er godkendt og anerkendt for alle FAI-Diplomer, rekord- og konkurrenceflyvninger over hele verden.

Oudie-N-IGC har ENL (Engine Noise Level) til alle stempel- og el-motorer, mens support til jetmotorer vil være tilgængelig i fremtiden via en softwareopdatering.

Desværre godkender DSvU’s afløser af ”TermikLigaen”’s afløser ”DSvU-LD” IKKE logfiler med mindre at logfilen er i -IGCC format. Mange ”ikke konkurrence piloter” har henvendt sig til DSvU’s konkurrence udvalg og anmodet om at at det er muligt at flyve og indberette IGC logfiler fra loggere som ikke er IGC godkendte som det var muligt i ”TermikLigaen”, men uden der var lydhør for det.

Det betyder at svæveflyve-piloter som ikke har IGC- godkendt logger er udelukket fra at deltage i denne ”intern lige konkurrence” som højner piloternes interesse til strækflyvning.

 Opgrader Oudie-N til den IGC godkendte version

For at kunne deltage i denne ”Hygge- / oplevelses-flyvning” og kunne sammenligne med dine flyvekamerater / -klub skal du derfor opdatere din Oudie-N til Oudie-N-IGC.

Naviter giver derfor et tilbud om at opgraderer din Oudie-N til Oudie-N-IGC for et overkommeligt beløb, og hvis di afgiver ordre inden udgangen af december2022 får du oveni købet gratis forsendelse til Naviter som din Oudie-N skal til opgradering hos.

Det betyder at du kan få din Oudie-N opgraderet til Oudie-N-IGC for kun 2.696,50 dkr m moms, og inkl. gratis forsendelse til Naviter (~170,-) en samlet besparelse på: 263,- dkr  

Mens Oudie-N er hos Naviter for opdaterer vi hardwaren, sørger Naviters teknikkere for at GPS'en fungerer optimalt og kalibrerer tryksensoren i henhold til IGC godkendelseskravene.

Dette tilbud er kun gyldigt i en begrænset periode og udløber i slutningen af december 2022!

Nye softwarefunktioner

Softwareudvikling til Oudie N er i øjeblikket hovedfokus hos Naviter. For et par uger siden udgav vi version 2.7.0, som bringer mange nye funktioner og løser nogle problemer der eksisterede før. Læs mere om, hvad der er nyt i version 2.8.0.

 Naviter har netop frigivet version 2.8.0 med følgende nye funktioner:

• Visning af Flam-fly på kortet

• Indlæsning af waypoint-filer direkte i Oudie N

• Indlæsning af konkurrence-waypoints, opgaver og luftrum fra Soaring Spot

• Indstilling af en højde for opgavens finish-sektor

På vegne af Team Naviter med venlig hilsen Erik Bennekou, EB-Avionics (off. Repræsentation for Naviter i DK)

Bestil den nu eller opgrader dine Oudie-N. Klik her