Flash Covers Flybatteri Grnd-Hand Svavefly FLARM KANARIDA VHF Transponders Antenner Oudie UL Om...

EGENSEVEJ25, 2770 KASTRUP.

Søg på www.eb-avionics.dk

CopyRight© +45 28 12 06 07/+45 33 22 22 99 Alle priser er vejledende udsalgspriser (RRP) m. 25% moms

postdk@eb-avionics.dk CVR-no: DK 40 80 58 34

EB-AVIONICS


Tilbage  …

Det er ”Alt-Tape” stil bevægelige cifre og dets fine højdeopløsning giver dig en god fornemmelse af den aktuelle stige hastighed. Derudover er dens solid state-teknologi meget pålidelig. ACD-57 er forresten den første højdemåler i verden, der kan eftermonteres med et XPDR eller et COM-modul.

Hvis plads er et problem, kan du bruge højdemålerfunktionen parallelt med COM, XPDR eller begge dele. Dette sparer dig ikke kun et helt instrument, der er plads på panelet, det giver også bedre læsbarhed og pålidelighed sammenlignet med de fleste mekaniske højdemålesystemer.

AC1_ALT.jpg

Fuldt ETSO-certificeret højdemåler.

AIR Control Display er et fuldt ETSO-certificeret primært højdemåler. Det er en letlæselig højdemåler med virkelig store tal og perfekt pålidelighed, især i miljøer med høje vibrationer som helikoptere, gamle drevne fly eller selvstarter motorgliders.

For at bruge AIR Control Display som et højdemåler kræves en softwarelicens (inkluderet i dette instrument).

Hvis plads er et problem, kan du bruge højdemålerfunktionen parallelt med COM, XPDR eller begge dele. Dette sparer dig ikke kun et helt instrument, der er plads på panelet, det giver også bedre læsbarhed og pålidelighed sammenlignet med de fleste mekaniske højdemålesystemer. For at bruge AIR Control Display som et højdemåler kræves en softwarelicens (inkluderet i denne artikel).

AIR COM