CopyRight© EB-Avionics Tlf:+45 33 22 22 99  -Alle priser er vejledende udsalgspriser RRP.

postdk@eb-avionics.dk

CVR-no: DK 55 55 19 52

EGENSEVEJ25, 2770 KASTRUP.

EB-Avionics,
Home FLARM LX Navigation VHF 8.33 Transponder Oudie GroundHandl LED-Strope Faldskarme SVAVEFLY UL- Tilbehor Om os

LEVERANDØR AF UDSTYR TIL SVÆVEFLY, UL OG G.A.

Søg på www.eb-avionics.dk

LX 555

GPS navigation system with 5.5’ display.

LX 555

Er bygget på på den kendte hardware i LX Zeus, skærm og lynhurtige regne processor.

Navigations systemet er det samme, men det succesfulde program indeholder ikke de samme funktioner som er så populære blandt svæve flyve piloter.

Hardwaren er den samme, med de store fordele ved et modul opbygget system, som man kan enten bestille med de komponenter som der er den enkelte UL-flyejers ønsker.

Grundliggende er LX 555 en navigations computer, specielt udviklet til mindre fly. UL-, GA., og VLA (VeryLightAircraft).

Som udgangs punkt er LX 555, klar til brug når man modtager den. Der skal kun tilsluttes 12V strømforsyning, og så en GPS modtager som understøtter protokollen ”NMEA 0 183”, hvilke de fleste GPS modtagere gør i dag.

Al data, Airspace, Lufthavn Info, frekvens lister, og evt FLARM data indlæses via USB porten på forsiden.

Betjeningen er enkelt og innovativt udviklet, bruger fladen betjenes via de 8 knapper som alle har dobbelt funktion, samt de to dreje knapper, hvorved man vælger en given værdi, f. Eks. Zoom eller volumen. Filosofien bag betjeningen af LX 555 er lige som LX Zeus at alle funktioner som anvendes under flyvning, kan betjenes med ikke mere end to tryk.

Det findes en lang lække tilbehør som tilkobles på bagsiden efter eget valg, til de mange dataporte. Der kan tilkobles, f. Eks.:

LX 555 tekniske specifikationer:

Klik her for at læse de tekniske specifikationer: Hardware, VERSIONER & Tilbehør