CopyRight© EB-Avionics Tlf:+45 33 22 22 99  -Alle priser er vejledende udsalgspriser RRP.

postdk@eb-avionics.dk

CVR-no: DK 55 55 19 52

AMAGER LANDEVEJ 119, 2770 KASTRUP.

EB-Avionics,
Home SVAVEFLY AntiColl-LED FLARM VHF 8.33 Transponder Oudie LX Faldskarme Tilbehor UL-
Om os

LEVERANDØR AF UDSTYR TIL SVÆVEFLY, UL OG G.A.

Søg på www.eb-avionics.dk

Thiesen Electronics

ACL4 - Electronic Anti Collision Light

Helt nyt ACL4 with Flarm-Interface and logisk Synkronisering


Udviklingen fortsætter -Thiesen udviklede den nye ACL4 til dig.

Med LED'er fra den nyeste generation kunne vi øge lysstyrken med ca 50%. Vi reducerede samtidig strømforbruget bemærkelsesværdigt. Dette giver en effektivitetsforøgelse på omkring 100%!

Som verdens første integrerede Thiesen  et FLARM-interface i et anti-kollisionslys, for motorfly, for at øge synligheden og dermed sikkerheden i luftrummet. Signalerne leveres fra f.eks. Power-FLARM-enheder øger ACL4's lysimpulser og øger derfor opmærksomheden.

Integrationen med de gennem afprøvede "intelligente synkronisering" i ACL4, tillader en kronologisk sekvens af strømforbrug for de tilsluttede anti-kollisionslys som forhindrer, at batteriet og generatoren bliver overbelastede.
Selvfølgelig er alle Thiesen LED-positionslamper / ACL'er vand- og havvandstætte. De elektroniske dele er helt integreret i ACL4, og behøver derfor ikke nogen sort boks eller andre genstande.

Ligesom alle vores andre ACLS er ACL4 tæt lukket i optisk plastik af høj kvalitet. Da alle elektroniske komponenter er integreret i ACL4, er der ikke behov for yderligere plads.

For nem tilslutning er ACL allerede udstyret med et 1,5 / 0,25 mm² fire-wire-kabel. Det kan installeres på skroget eller haleplanet ved hjælp af flangefodning og noget additiv silikone.

Technical specifikationer: