Flash Covers Flybatteri Grnd-Hand Svavefly FLARM KANARIDA VHF Transponders Antenner Oudie UL Om...

EGENSEVEJ25, 2770 KASTRUP.

Søg på www.eb-avionics.dk

CopyRight© +45 28 12 06 07/+45 33 22 22 99 Alle priser er vejledende udsalgspriser (RRP) m. 25% moms

postdk@eb-avionics.dk CVR-no: DK 40 80 58 34

EB-AVIONICS


ELT’s

Fra den markeds-førende producent af sikkerhedsudstyr, ARTEX kan vi nu tilbyde ELT’er.

ARTEX PLB1

Personal Locator Beacon

RescueME PLB1 fra Ocean Signal, kan betjenes med en hånd i selv de mest krævende situationer. En simpel fjederbelastet klap dækker aktiveringsknappen at forhindre utilsigtet aktivering.


RescueME PLB1 arbejder med det eneste officielt anerkendte eftersøgnings og rednings satellitnetværk (drives af Cospas Sarsat) i verden. Dette er finansieret af regeringer verden over og kræver derfor ingen gebyrer for benyttelse af tjenesten.


Når rescueME PLB1 er aktiveret sendes din position og dit ID til en redningscentral via satellitforbindelse. Redningstjenesten tættest på din position orienteres herefter omgående om nødsituationen og underrettes om din aktuelle position for hurtig redningsindsats.


Sender på 406/121,5Mhz

ARTEX ELT1000

ELT1000

Forlad aldrig landingsbanen uden at have en nødstedssender (ELT) om bord.

ELT 1000 er udstyret med NAV-interface så hvis du støder på en nødsituation vil søgnings- og redningshold få din flyplacering på mindre end et minut, inden for 100 meter.

Ud over at give positionsnøjagtighed transmitterer ELT 1000 på 406 MHz og 121,5 MHz frekvenser.

Som alle vores produkter er denne ELT bygget til at overgå industristandarder og sikre, at du altid får den hjælp, du har brug for.

Vær forberedt på det uforudsigelige: - Enkelt output - To-leder fjernbetjening - Indbygget GPS-navigationsgrænseflade - Præcis placering

ELT 345

Start turen med tillid med ELT 345.

Hvis der opstår en nødsituation, kan du stole på det samme mærke, som førende kommercielle flyproducenter har tillid til førsteklasses kvalitet. Overlegen teknologi og fremragende kundeservice.

Den mest sælgende ELT 345 er bygget efter branchens strengeste kvalitetsstyrings-standarder for at sikre, at ELT fungerer første gang, og hver gang.

ARTEX ELT 345 sender på 406 MHz og 121,5 MHz frekvenser, mens den giver positonnøjagtighed takket være den indbyggede GPS-navigationsenhed.

ELT 345 kan prale af en lavprisindustri for en ELT der leverer den samme kvalitet og ydeevne, som ARTEX-mærket blev bygget.

ME406 ACE ELT

Ha ro i sindet med en nød lokaliseringssender (ELT) ved din side.

ME406 ACE er en ELT med en udgang, der er designet til at gøre installationen enkel.

Drevet af batteri med 6-årig batterilevetid er ME406 ACE en ELT, som du kan stole på at have ryggen, hvis du kommer i en nødsituation.

Hvis du nogensinde skulle være nødt til at aktivere ELT sender 406 MHz-senderen et kodet signal hvert 50 sekund for at varesle søge- og redningshold til din placering , så de lettere kan bringe dig hjem.