Flash Covers Flybatteri Grnd-Hand Svavefly FLARM KANARIDA VHF Transponders Antenner Oudie UL Om...

EGENSEVEJ25, 2770 KASTRUP.

Søg på www.eb-avionics.dk

CopyRight© +45 28 12 06 07/+45 33 22 22 99 Alle priser er vejledende udsalgspriser (RRP) m. 25% moms

postdk@eb-avionics.dk CVR-no: DK 40 80 58 34

EB-AVIONICS

Klik her for at se i stor størrelse PF_pris

Et brugerinterface til menneskerKlik på billedet for sttor størrelse

PowerFLARM Fusion kombinerer den robuste og gennemprøvede FLARM-teknologi med det nemmeste og mest omfattende konfigurations- og vedligeholdelsesgrænseflade til markedet.

Introduktion til FLARM Hub - en webapp, der kører på enheden (FLARM Fusion) og arbejder med enhver smartphone, tablet eller desktop computer - konfigurerer din FLARM har lige blive super let.

FLARM Hub kan bruges til firmware og ’Obstical-database opdateringer.


Next generation teknologi virker i alle verdensdele.

Tidligere versioner af PowerFLARM kunne kun anvendes i den verdensdel den var købt til. Det vil sige at hvis en PowerFLARM blev købt i Europa, virkede den ikke i Australien eller i Afrika.

Årsagen til det er at FLARM er af nationale grunde nød til at anvende en tildelt radiofrekvens i det område den anvendes i, f. eks. er den frekvens FLARM anvender i Europa en militærfrekvens i Australien.

Den nye PowerFLARM Fusion har alle anvendelige FLARM frekvenser indbygget i alle PowerFLARM Fusion boxe, og tilpasser sig automatisk til frekvcens der anvendes i den verdensdel som boxen befinder sig i baseret på GPS koordinaterne.

Wi-Fi og Bluetooth-forbindelse

PowerFLARM Fusion har desuden en række Bluetooth og indstillinger for Wi-Fi-forbindelse og kan oprette direkte forbindelse til andre navigations systemer apps direkte som Air Navigation Pro, ForeFlight, EasyVFR, iPilot, Seeyou-Mobile / SeeYou-Navigator og XC Soar. Og ældre systemer så som LX5000 & LX 7007.

Ud over standard FLARM dataportprotokol (ICD) understøtter PowerFLARM Fusion også GDL 90-protokol brugt af mange EFB'er og navigationsapps, f. Eks. Garmin navigations enheder.,

Goto Top

Flarm-FUSION til General Avionics & TMG'er

Alt er inkluderet

PowerFLARM Fusion leveres med alt, hvad der tages for givet i en moderne PowerFLARM-enhed:

”I boxen”:

Tilkøb:PF_LX_Trafic_57.jpg

Og mange mere.

Alle FLARM displays kan med bruges FLARM FUSION


Hvad er nyt